Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
 • Fabeldieren

  Fabeldieren

  Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

  Geen evenementen

7 dingen waar je ‘nee’ tegen moet zeggen in 2017

De eerste maand van 2017 is alweer voorbij. Hoe staat het met je goede voornemens? Lukt het je nog om je eraan te houden? Op Parents.com vonden wij een een aantal mooie tips waar je dit jaar als ouder ‘nee’ tegen zou moeten zeggen. De beste 7 hebben wij voor je geselecteerd. 

 1. Het bed van je zoon of dochter opmaken. 
  Kom op, je kind is al 8! Gebruik die tijd om even lekker ge genieten van een kopje koffie terwijl je door de krant bladert.
 2. Ontbijt overslaan
  Je kinderen laat je zonder ontbijt de deur niet uitgaan, maar jij zelf dan? Alleen een kopje koffie? Je weet het wel, je ontbijt is de belangrijkste maaltijd van je dag.
 3. Je schuldig voelen als je te laat bent
  Je doet je best!
 4. Seks na 11 uur ’s avonds
  Met seks is niets mis, in tegendeel zelfs. Maar om 11 uur wil jij slapen, anders voel jij je de volgende dag uitgeput als moeder van 1, 2, 3 of misschien wel meer kinderen. Jij hebt je slaap nodig. Als je partner seks wil, moet hij eerder in bed komen.
 5. Je mail en social media obsessief vaak checken
  Zit je in het zwembad bij de zwemles van je kind en betrap je jezelf erop dat je constant maar op je telefoon zit te kijken of je niks mist. Kijk liever naar je kind! Leef in het hier en nu, zoals ze dat zo mooi zeggen. Wen jezelf aan om je telefoon slecht een paar keer per dag te pakken of te kijken er iets belangrijk is gebeurd in de wereld. Je zult je een stuk relaxter voelen en bovendien meer aandacht voor je kinderen hebben.
 6. Je partner vertellen dat je geen tijd voor hem hebt
  De kinderen liggen net in bed. Ben je echt zo druk dat niet even de tijd hebt om een kopje koffie met je partner te drinken en even bij te praten over de dag? Vergeet niet dat hij ook aandacht nodig heeft…
 7. Perfect willen zijn
  Je hoeft niet perfect te zijn…

 

Bron: 15 Things I’m Going to Say ‘No’ to This Year

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email