Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Wanneer mag mijn baby in een box?

Baby in de box

Je baby mag al direct na de geboorte in de box. Omdat je baby na een week of 6 wat langer wakker is tussen voedingen door, kan je baby ook wat langer in de box. Denk aan 15-20 minuten.

Wanneer je baby veel huilt en niet in zijn wiegje of ledikantje wil slapen, leg hem dan niet continu in de box, maar in de beschermde ruimte van je kinderwagen. Zo is je baby dicht in de buurt van zijn ouder(s), maar krijgt je kindje wat minder licht- en geluidsprikkels.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email