Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Wat verwacht ik van mijn begeleiders tijdens de bevalling?

Bij je eerste bevalling is het lastig je een beeld te vormen over wat je te wachten staat. Er zijn een aantal zaken waarvan het goed is dat je hier van tevoren al over hebt nagedacht. Bijvoorbeeld de begeleiding die je tijdens de bevalling verwacht.

Wie wil je bij je bevalling en wat verwacht je van je begeleiders? Wil je ze dichtbij of juist op afstand? Bespreek dit ook met die personen. Wil je foto’s of een film van de bevalling of liever erna?

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email