Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Voorbereiding bevalling

Onder het sub thema ‘Voorbereiding bevalling’ worden verschillende vragen beantwoord over hoe je je kunt voorbereiden op de bevalling.  Hierbij komt onder meer de omgeving aan bod waar je zou willen bevallen, de begeleiding die je wilt bij je bevalling, houdingen bij weeën en persen, maar ook hoe je graag wilt dat het eerste contact is met je baby na de geboorte. Allemaal zaken die je van tevoren alvast zou willen overdenken en eventueel kunt vastleggen in je geboorteplan.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email