Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

De kleine walvis

De kleine walvis is voorzien van de allerliefste illustraties van Benji Davies. dit was 1 van de redenen waarom het boek Prentenboek van het Jaar 2017 is.

De kleine walvis gaat over een eenzaam jongetje Boy die met zijn vader en 6 katten aan zee woont. De vader van Boy werkt als visser en is daardoor vaak de hele dag weg. Na een storm spoelt een kleine walvis aan die Boy naar huis neemt om hem – zonder dat zijn vader het weet – te verzorgen in zijn badkuip. De twee bouwen een vriendschap op die hun levens voorgoed verandert.

De kleine walvis is geschikt voor kinderen vanaf circa 4 jaar.

Waar is dit boek verkrijgbaar?

De kleine walvis is hier verkrijgbaar

Het boek is ook beschikbaar inclusief walvis vingerpopje.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email