Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

De leukste accessoires voor de baby- of kinderkamer

Al is de babykamer bedoeld om te slapen en staat er meestal de commode waar je je kindje verschoont. Je wilt natuurlijk ook dat het er een beetje gezellig en leuk uitziet. Er zijn zoveel leuke accessoires verkrijgbaar voor baby- of kinderkamer. Doe hier snel inspiratie op.


Handgeschreven lightbox letters
ligthbox
Helemaal van nu, de lightbox. Doe deze handgeschreven letters in je lightbox voor een speels effect. En de tekst kun je keer op keer weer veranderen!
A little lovely company – Lightbox A4/A5 sheets


Opbergmandje van 3 Sprouts

mandje

In dit schattige mandje berg je luiers, verzorgingproducten, sokjes, maillots of klein speelgoed op. Functioneel schattig noemen we dat.
3 Sprouts opberg mandje – bij


3 Sprouts opbergmand
mand groot

Wil je een grote opbergmand in dezelfde stijl als het mandje hierboven? Dat kan! Hij is er ook als grote variant. Dit formaat is geschikt als wasmand, speelgoedmand of wat je maar wilt opbergen. Opruimen wordt kinderspel met deze opbergmand van 3 Sprouts! Super leuk om te zien en praktisch in gebruik, op een lekker maatje ‘meer’ zodat er genoeg in kan.
3 Sprouts opbergmand – Aap


Decoratieslinger met sterren

decoratieslinger

Deze schattige sterretjes slinger van Baby’s Only is gemaakt van mooi kabelbreisel en kun je als decoratie overal ophangen. Aan de muur van de babykamer of aan een klamboe of sluier.
Baby’s Only Kabel – Decoratieslinger 3 sterren


Nijntje muursticker

nijntje muursticker

Nijntje, het pluizige vriendje van ieder kind. Wie wil haar nou niet aan de muur? De muursticker Nijntje Dots is zeer makkelijk in gebruik en geschikt voor muren die met latex behandeld zijn of gladde opvlakken zoals kastdeurtjes etc.
Nijntje Dots muursticker

Meer inspiratie op doen? Klik dan snel hier.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email