Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

De Nationale Voorleesdagen

VoorleesdagenSpeciaal voor baby’s, peuters en kleuters worden De Nationale Voorleesdagen georganiseerd. Dit evenement heeft als doel het lezen onder kinderen te stimuleren. Elk jaar gaat een vakjury van bibliothecarissen op zoek naar de tien meest geschikte boeken voor peuters en kleuters.

Dit jaar is het alweer de toende editie van De Nationale Voorleesdagen, die dit keer van 23 januari t/m zaterdag 2 februari 2013 gepland staat. Deze editie wordt er op ca. 80% van alle peuterspeelzalen en kinderdagverblijven voorgelezen. Verschillende bekende Nederlanders, waaronder prinses Laurentien, Diederik Samson, Eva Jinek en Tooske Ragas, dragen ook hun steentje hier aan bij door zelf voor te lezen op diverse locaties.

Tijdens De Nationale Voorleesdagen krijgen kinderen korting bij elke boekhandel in Nederland op een aantal boeken uit de TopTien. Via http://www.voordeelmetjebiebpas.nl/alle-voordelen/prentenboeken/ kun je de kortingsbon downloaden en met de bon en een bibliotheekpas één van de prachtige prentenboeken voor je kind aanschaffen.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email