Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Eerste baby geboren na embryodonatie

zwanger3Vandaag, 5 maart 2013, is bekendgemaakt dat voor de eerste keer in Nederland een baby ter wereld is gekomen met behulp van een embryodonatie.  Embryodonatie houdt in dat een embryo van een koppel wordt gedoneerd aan en teruggeplaatst in de baarmoeder van een andere vrouw. Op deze wijze bevalt deze vrouw van een kind waar zij of haar partner niet de biologische ouders van zijn. De vrouw krijgt zo wel de gelegenheid om de baby zelf te voldragen.

Dit bericht heeft het Medisch Centrum Kinderwens in Leiderdorp waar de bevalling plaatsvond doorgegeven aan het ANP. Het geslacht en het exacte moment vam geboorte zijn met opzet niet bekend gemaakt om de privacy van zowel de ouders als de baby te waarborgen. De behandelend gynaecoloog heeft aangegeven dat zowel de zwangerschap als de bevalling goed zijn verlopen, zonder complicaties.

 

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email