Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Geboortefotografie wordt steeds populairder

Geboortefotografie heeft in vergelijking met vijf jaar geleden steeds meer aan populariteit gewonnen. In een periode van vijf jaar is het aantal geboortefotografen namelijk gegroeid van één naar vijftig. Omdat de vraag naar geboortereportages blijft groeien is er zelfs een beroepsorganisatie opgericht voor fotografen die zich hebben gespecialiseerd in bevallingen.

De fotografen trachten hun werk zo te doen dat zij de natuurlijke momenten vastleggen voor de ouders zonder dat zij doorhebben dat de fotograaf er is. Zou een fotograaf zich met de bevalling gaan bemoeien, dan wordt hij of zij een storende factor waardoor natuurlijke momenten worden beperkt die ouders juist zo graag vastleggen.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email