Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Heb jij al buitenspeelgoed voor de mooie zomerse dagen?

Heb je een tuin of balkon? Dan is het natuurlijk heerlijk voor je kind om je buitenruimte wat op te leuken met buitenspeelgoed waar je kleintje niet op raakt uitgekeken. Voor je kleintje (en voor jou) een verademing!

Hieronder wat voorbeelden van leuk buitenspeelgoed, die tijdelijk ook extra scherp geprijsd is.

Glijbaan
Deze kleurrijke glijbaan met een glijlengte van 150cm en waterfunctie staat garant voor uren speelplezier. Fijn om te weten is dat de treden van de ladder anti-slip zijn en de brede handgrepen je kindje een goede grip geven. De glijbaan is zodanig behandeld met een coating zodat hij zijn kleur niet kwijtraakt. De glijbaan is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Schommels

Schommelen is een fijne bezigheid voor je allerkleinste, maar ook voor je oudere kinderen.

Voor je baby is er bijvoorbeeld deze metalen baby schommelset, speciaal met een veiligheidszitje. De totale hoogte van de schommel is 120 cm.

Speelhuis

Een ander leuk speelgoedtoestel voor buiten is het speelhuis. Er zijn veel verschillende varianten (ze zijn er zelfs met meerdere etages), maar deze is in elk geval kleurrijk en vermakend. Het Friends House speelhuis van Smoby is mooi afgewerkt en biedt speelgelegenheid aan wel 5 kinderen. Je kunt ervoor kiezen of je binnenin een tafel wilt, of buiten een picknicktafel wil installeren. Dankzij de geluidsfuncties wordt het speelhuis pas echt een belevenis! Het speelhuis is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email