Het Mama Event

NaamloosOp 15 en 16 maart wordt het Mama Event georganiseerd in de Rijnhal in Arnhem. Adres: Olympus 1, 6832 EL. Het Mama Event is de Zwangerschaps- tot Peuterbeurs van Nederland.

Op locaties door geheel Nederland toont een ruim aanbod aan bijzondere (web)winkels en bedrijven hun producten en/of diensten. Alle exposanten worden stuk voor stuk met veel zorg door ons geselecteerd. Je vindt hier de producten en diensten waar je naar opzoek bent. Het ultieme shopwalhalla voor zwangeren en mama’s.

Kersverse moeders opgelet! Ook jij bent inclusief je baby van harte welkom. Met de brede gangpaden is de beurs makkelijk toegankelijk met een kinderwagen. Daarnaast is er op elke beurs een verzorgingspaviljoen waar je jouw baby kunt (borst)voeden en verschonen.

Ecologisch – bewust – biologisch – organisch, dit zijn de kenmerken van ons groene straatje. Ben jij een mama die houdt van puur natuur? Dan mag
je het groene straatje natuurlijk niet overslaan. Je bent van harte welkom met je partner, moeder, zus, vriendin, oma, nicht en natuurlijk je kindje(s).

E-Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor 5,00 euro p.p. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur voor 7,50 euro p.p. Kinderen t/m 8 jaar zijn gratis onder begeleiding van een volwassene.

Voor meer info zie: http://www.mama-event.nl/

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone