Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Kind en veiligheid

first aidIndien je op zoek bent naar veiligheidadvies voor het aanschaffen en gebruik van diverse artikelen (van beddengoed tot kinderzitjes), maar ook de belangrijkste preventieve maatregelen m.b.t. risico’s in je woon- en leefomgeving waar je je kinderen aan blootstelt dan is www.veiligheid.nl mogelijk een handige site voor jou.

VeiligheidNL is een private stichting die al ruim 30 jaar zowel nationaal als internationaal een voortrekkersrol invult op het gebied van ongevalinformatie en onderzoek. Dit doet VeiligheidNL samen met onder meer de overheid, bedrijven, politie, zorgverleners en experts.

Door het doen van onderzoeken beschikt VeiligheidNL over informatie die inzicht geeft in aantallen letsels, kosten en de ernst ervan. Op basis hiervan ontwikkelen zij interventies voor risicogroepen als jonge kinderen en ouderen om de veiligheid te vergroten, die zij op hun site kostenloos ter beschikking stellen.

 

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email