Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Kwaliteit van de kinderopvang centra is verbeterd

De kwaliteit van de kinderopvang centra is verbeterd voor het eerst in een aantal jaren. Dit heeft het consortium voor kinderopvangonderzoek, het NCKO gemeld. De organisatie bezocht 50 kinderdagverblijven in 2012 en ontdekten dat er grote investeringen in kwaliteit gedaan waren sinds het laatste onderzoek dat door hen werd uitgevoerd in 2008. De investeringen die de kinderdagverblijven deden waren met name op het gebied van gezondheid en socialisatie. EDe onderzoekers geven wel aan dat het educatieve aspect van de kinderopvang echter nog wel voor verbetering vatbaar is. Dit aspect is bij meer dan de helft van de bezochte centra onder de maat. Ondanks dit, vindt het NCKO dat er werkelijk sprake is van een keerpunt in de kwaliteit van kinderopvang in Nederland. 

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email