Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Lastige kinderen? Heb jij even geluk

Het boek Lastige kinderen? Heb jij even geluk gaat over omdenken in het opvoeden van je lastige kind, een theorie van de auteur Berthold Gunster die hier  al vijf boeken over schreef.  Zijn denkwijze is te stoppen met ze op te voeden omdat dit enkel kijken naar wat er niet is betreft en wel zou-moeten-zijn. Zo maak je als ouder van een probleem een ramp.

Door om te denken maak je van een probleem een mogelijkheid. Door te kijken naar wat er is en wat er zou-kunnen-zijn. Om dit toe te passen worden er 15 strategieën beschreven. Door het eenvoudige taalgebruik en de gemakkelijke voorbeelden heeft het boek een luchtige stijl en is het prettig te lezen.

Waar is dit boek verkrijgbaar?

Lastige kinderen? Heb jij even geluk is hier verkrijgbaar.

 

Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van de leestip Lastige kinderen? Heb jij even geluk onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter en Facebook om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email