Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Jouw zwangerschapsbijbel

Jouw zwangerschapsbijbel van Anne Deans wordt al even doorgegeven aan (aanstaande) moeders binnen de familie en heb ik zelf ervaren als een volledig en prettig te lezen boek over het verloop van de zwangerschap en de eerste weken van het ouderschap. Wat praktisch is, is dat je het boek goed als naslagwerk kunt gebruiken om er af en toe bij te pakken voor een praktisch advies ten aanzien van een specifiek onderwerp.

Het boek bevat speciale uitklappers die beeldmateriaal en informatie geven van de mijlpalen met betrekking tot de ontwikkeling van het lichaam van zwangere vrouw en het ongeboren kind in elke week van de zwangerschap.

Jouw zwangerschapsbijbel is geschreven door artsen, verloskundigen, wijkverpleegkundigen en wetenschappers, onder leiding van een praktiserend gynaecoloog en maakt de informatie daarmee ook zeer betrouwbaar.

Waar is dit boek verkrijgbaar?

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email