Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Moeder probeert kind te verkopen in Casablanca

Een jonge moeder werd onlangs gearresteerd bij het Al Mansour ziekenhuis in Casablanca, voor haar poging om haar baby te verkopen tegen de som van 2500 Dirham (ongeveer 235 euro).

Dit meldt de krant Al Massae volgens Nieuws.Marokko.nl. De inlichtingendienst ontving in Sidi Bernoussi meldingen dat een moeder, die net bevallen was in het Al Mansour ziekenhuis, zich aan het voorbereiden was om haar baby af te staan aan een jong stel.Ongehuwd zwanger
Als gevolg van het ongehuwd zijn van de moeder, werd het kind verhandeld. De autoriteiten zijn naar het ziekenhuis in kwestie gegaan voor het starten van een onderzoek om de zaak op te helderen. Dit riep vragen op, omdat de moeder in het ziekenhuis werd opgenomen zonder identificatie.

Bron: Jonge moeder probeert haar baby te verkopen in Casablanca

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email