Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Negenmaandenbeurs

Van 24 t/m 28 februari 2016 vindt opnieuw de Negenmaandenbeurs plaats in de RAI Amsterdam.

De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement op het gebied van baby’s en zwangerschap.

Aanstaande en jonge ouders kunnen zich hier uitstekend vermaken en laten inspireren. De beurs is bij uitstek een plek voor goede informatie op het gebied van trendy zwangerschap- en babykleding en het krijgen van advies voor de inrichting van je babykamer. Tijdens de Negenmaandenbeurs kom je in contact met diverse A-merken en marktleiders. De Negenmaandenbeurs staat garant voor een gezellig dagje uit met je partner, (schoon)moeder of vriendin.

Kaarten kun je kopen bij de kassa of bestellen via de website.

Wanneer: 24 t/m 28 februari 2016

Waar: RAI, Amsterdam

Meer informatie op : www.negenmaandenbeurs.nl

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email