Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Negenmaandenbeurs

NegenmaandenbeursVan 20 t/m 24 februari is opnieuw de Negenmaandenbeurs gepland in de RAI Amsterdam.

Dit is alweer de 28ste keer dat dit evenement plaatsvindt. De Negenmaandenbeurs is het grootste evenement in Nederland op het gebied van zwangerschap en baby’s en biedt ouders of aanstaande ouders de unieke gelegenheid op een gezellig en informatief dagje uit.

Naast spectaculaire modeshows, scherpe aanbiedingen, stylingadvies en nieuwe producten, is er ook voldoende ruimte om advies van deskundigen in te winnen. Dus, voldoende activiteiten in overvloed die je niet mag missen!

Kaarten kun je bestellen via de website van http://www.negenmaandenbeurs.nl/

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email