Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Ouderschap

Onder het thema ‘Ouderschap’ worden verschilende vragen beantwoord over een goede invulling van het ouderschap, ook in relatie tot je eigen, persoonlijke ontwikkeling, je partner en je werk. De vraag wordt allereerst beantwoord hoe het is om respectievelijk moeder en vader te worden, vervolgens wordt stilgestaan bij bij de duur van je zwangerschapsverlof en wat te doen indien je ziek wordt tijdens je zwangerschap(sverlof). Hierna wordt de vraag beantwoord wat jouw rechten zijn als (aanstaande) moeder zijn respectievelijk als medewerker in vaste dienst en als zelfstandige/ zelfstandig ondernemer om vervolgens de vraag te beantwoorden wat de rechten zijn van jouw werkende partner. Vervolgens worden de vragen beantwoord welke mogelijkheden er voor jou en je partner zijn om minder te werken en welke vormen van kinderopvang er bestaan. Tenslotte wordt dit thema afgesloten met de beantwoording van de vraag hoe je het ouderschap in relatie tot respectievelijk je werk, je relatie en tijd voor jezelf het beste kunt combineren.

 

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email