Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Professor troost huilende baby van student tijdens college

Professor Sydney Engelberg is al 45 jaar een hard werkende docent aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem. Engelberg is van mening dat geen enkele moeder moet kiezen tussen het verzorgen van een kind of het verkrijgen van een educatie en daarom staat hij zijn studenten toe om hun kinderen naar de collegezaal mee te nemen.

“Hoe hij het concept van educatie ziet is dat het niet enkel het leren is van droge feiten, maar ook het leren van wat waarden inhouden” schrijft Sarit Fishbaine, de trotse dochter van de docent.

Tijdens een college over organisatiekunde van de professor begon een kind van een moeder te huilen. Op dat moment wilde de moeder, die zich nogal geneerde, opstaan en proberen snel de collegezaal te verlaten. De professor pakte echter het kind op de arm. De hartverwarmende man, die zelf vader is van vier en opa van vijf, kalmeerde de baby terwijl hij doorging met het college.

Een van de studenten legde dit mooie moment vast op de camera en plaatste het online ter inspiratie. “Dit is een docent die echt geeft om de educatie van zijn studenten. ” schreef iemand hierbij als commentaar.

docent

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email