Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Wil je als ouder liever een slim of populair kind?

Als ouders willen we dat onze kinderen gezond, blij, slim, lief, sterk, aantrekkelijk, populair, grappig, getalenteerd en alles daartussen in is. Maar wat als we gedwongen worden om te kiezen tussen deze kwalificaties? Of er zelfs maar één mogen kiezen? Wat zou je dan kiezen?

Een recent wetenschappelijk onderzoek ontdekte dat twee vijfde van de Britse ouders in dat geval de voorkeur had voor een populair kind versus een intelligent kind, omdat dit meer van pas zou komen bij het opgroeien. Waarom? Omdat het zijn van een ‘mensen mens’ een vaardigheid is die als belangrijker wordt gezien, terwijl hetgeen je als kind leert op school nog weinig van toepassing zal zijn in het latere leven, gaven de ouders als onderbouwing.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email