Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Wat als mijn partner en ik anders denken?

wensIn gesprek blijven als je niet op één lijn zit

Niet iedereen heeft een uitgesproken kinderwens. Wat het vaak lastig maakt is dat de argumenten van de persoon die wel een kinderwens heeft vaak emotioneel van aard zijn, terwijl de argumenten van de persoon die het niet wil eerder rationeel van aard kunnen zijn. Zorg ervoor in deze situatie dat je –hoe moeilijk soms ook – in gesprek blijft met elkaar en begrip hebt voor elkaars argumenten. Blijven praten en elkaar de tijd geven zorgt ervoor dat er geen onnodige druk ontstaat waardoor jullie vaak vanzelf op één lijn komen.

Lastig besluit als jij en je partner er niet uitkomen

Als jullie er op den duur in het uiterste geval echt niet uitkomen, dan volgt er een lastig besluit. Ofwel moet je ervoor kiezen afscheid te nemen van je partner ofwel van je kinderwens. Het belangrijkste hierin is trouw te blijven aan jezelf en te kiezen voor hetgeen jij op lange termijn het gelukkigst van denkt te worden.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email