Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 30

Week 30

Lengte van je baby: 38 centimeter

Gewicht van je baby: 1300 gram

Vanaf week 30 wordt het behoorlijk krap in je buik voor je baby. Hij kan steeds minder goed bewegen. Hij kan zich echter nog wel steeds omdraaien. Je baby ligt nog niet met zijn hoofdje naar beneden, dat is niet erg, want daar heeft je baby nog tijd voor. Langzaamaan verdwijnen de donshaartjes van het huidje van je baby en komen in het vruchtwater terecht. Dat is niet erg. Soms kun je getik voelen in je buik, je baby heeft dan de hik na het drinken van het vruchtwater.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email