Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 31

Week 31

Lengte van je baby: 39 centimeter

Gewicht van je baby: 1500 gram

Rond week 31 start je baby met het innemen van een positie, die in week 34 definitief is. De meeste baby’s liggen in de baarmoeder met hun hoofdje naar beneden. Ongeveer drie procent van de baby’s ligt aan het einde van de zwangerschap in een stuitligging, hierbij liggen de billetjes naar beneden. Omdat aan een bevalling met een stuitligging risicovol is, wordt in veel gevallen gekozen voor een keizersnede. Als je baby op dit moment nog niet met het hoofd naar beneden ligt, dan is er nog ruimte en tijd om te draaien tot aan ongeveer week 34 van je zwangerschap. Je placenta weegt nu een halve pond en zal niet meer groter groeien.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email