Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 40

Week 40

Lengte van je baby: 50 centimeter

Gewicht van je baby: 3400 gram

Je bent 40 weken zwanger en ergens in deze week zal de uitgerekende datum zijn: het moment waar je naar uit hebt gekeken. Slechts vier procent van de vrouwen bevalt ook daadwerkelijk op de uitgerekende datum. Het merendeel van de baby’s wordt tussen week 38 en week 42 geboren. Het kan dus ook zijn dat je pas in week 42 zult bevallen. Je geduld wordt nog even op de proef gesteld. Maar  het moment is bijna daar dat je je kindje vast mag houden!

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email