Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 11

Week 11

Lengte van je baby: 5,5 centimeter

Gewicht van je baby: 10 gram

In week 11 worden de geslachtshormonen ontwikkeld, al vanaf de bevruchting staat echter al vast of je kindje een jongen of een meisje wordt. Deze week gaan ook de oogjes van je baby dicht. Ze zullen tot de zevende zwangerschapsmaand dicht blijven. Je baby is nu compleet wat betreft organen en ledematen, maar alles zal zich vanaf nu verder gaan groeien en ontwikkelen. Het hoofdje van je baby is in verhouding tot het lijfje nog groot. Hoewel je je wel al zwanger voelt, kun je nog niet altijd aan de buitenkant zien dat je dat bent. Wel is het goed mogelijk om je baarmoeder te voelen. Door op je rug te gaan liggen en met je vingers zachtjes boven je schaamstreek te voelen kun je de bovenste rand van je baarmoeder voelen.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email