Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 14

Week 14

Lengte van je baby: 8,5 centimeter

Gewicht van je baby: 60 gram

In week 14 beginnen de haartjes van je baby te groeien in de vorm van donshaartjes. De talgklieren houden de haartjes en de huid eromheen vet. Dat is belangrijk, om te voorkomen dat het huidje van je baby beschermd wordt in het vruchtwater. De vettige substantie van de talgklieren samen met de afgestoten huidcellen zijn een beschermende zalf die op het huidje blijft zitten dankzij de donshaartjes. Zelf wordt je inmiddels wat voller. Naast je buik, worden ook je gezicht en heupen iets zwaarder.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email