Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 5

Week 5

Lengte van je baby: 2 millimeter

Gewicht van je baby: 0 gram

Vanaf week 5 zullen de organen van je baby, die nog maar 2 mm groot is, zich gaan ontwikkelen. Het is mogelijk dat het hartje al begint te kloppen. Vanaf ongeveer de tiende week van je zwangerschap kun je dat echter pas horen dat bij de verloskundige. Het is belangrijk om gezond te eten. Sommige voedingsmiddelen mag je tijdens je zwangerschap niet of in beperkte mate eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan koffie, rauw vlees en kaas van rauwe melk.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email