Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 15

Week 15

Lengte van je baby: 11 centimeter

Gewicht van je baby: 90 gram

In week 15 kan je baby zijn mond open en dicht doen. Je baby neemt zo nu en dan een slokje van het vruchtwater wat hij vervolgens uitplast. De placenta zorgt ervoor dat het vruchtwater steeds wordt ververst. De spieren van je baby worden steeds sterker omdat hij ontzettend veel beweegt in je buik. Rond deze tijd kun je een donkere zwangerschapslijn op je buik krijgen tussen je navel en schaambeen. Ook kun je last krijgen van bandenpijn, wat een stekende pijn is in je buik die kan uitstralen naar je rug of liesstreek. Deze pijn ontstaat omdat je baarmoeder steeds groter wordt, waardoor de spanning op je banden toeneemt. Ontspanning helpt tegen de pijn.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email