Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 18

Week 18

Lengte van je baby: 20 centimeter

Gewicht van je baby: 200 gram

In week 18 pompt het hartje van je baby wel 30 liter bloed rond per dag, waardoor ook jouw hart sneller zal pompen. Hier kun je duizelig van worden. Blijf gezond en regelmatig eten en bewegen. Deze week is je baby ook druk bezig met het trainen van de oogspieren. Als dit je eerste zwangerschap is, zal je buik nog niet heel groot zijn. Ben je al wel moeder dan is je buik waarschijnlijk al een stuk groter. Slapen wordt daardoor lastiger. Een goede slaaphouding is om op je zij te slapen, ook voor een goede bloedtoevoer. Je baarmoeder zal nu bijna tot je navel reiken. Je kunt je baby misschien al voelen. In het begin voelt dat als geborrel.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email