Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Hoe bespaar ik op mijn zwangerschapskleding?

zwkledingZwangerschapskleding kan best prijzig zijn, bovendien heb je niet altijd het budget om je volledige kledingkast te vervangen. Wat zijn dan handige manieren om te besparen op zwangerschapskleding? Hieronder vind je een aantal goede tips om op de kleintjes te letten:

  • Zwangerschapskleding hoef je niet altijd nieuw aan te schaffen. Je kunt veel geld besparen door positiekleding tweedehands kleding aan te schaffen of over te nemen. Online zul je veel aanbod vinden, daarnaast zullen in je omgeving ook vriendinnen of familie zijn waar je mogelijk kleding van kan overnemen.
  • Wanneer je in een zachtere periode zwanger bent en een zomerjas nodig hebt, kun je er ook voor kiezen een vest te kopen in plaats van een (duurdere) zwangerschapsjas.
  • Je kunt ook zelf zwangerschapskleding maken, er zijn tegenwoordig online veel patronen te koop. Als je handig bent, is het daarbij ook nog een leuke bezigheid.
  • Wanneer je zwangerschapskleding koopt of maakt, kies dan materiaal dat geschikt is voor meerdere seizoenen.¬†Katoen, polyester en denim zijn voorbeelden van materialen die je zowel in warme als koudere periodes goed kunt dragen.
  • Een andere optie is je eigen kleding aan te passen, bijvoorbeeld door een elastiekje aan de knoop van je broek vast te maken, waardoor je wat langer met je gewone broek kunt doen. Ook kun je ervoor kiezen geen speciale zwangerschapsonderbroeken te kopen, maar normale, goedkope katoenen slips te kopen. Wellicht wel handig om een maat groter te kopen.
Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email