Nieuwsbrief

Evenementen

  Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van zwangerschapsbadmode?

Het dragen van zwangerschapsbadmode

Als je zwanger bent, kun je de eerste maanden zonder problemen nog van alles doen. Vanaf 4 à 5 maanden begint je lichaam flink te veranderen en neemt je buik in omvang toe. Veel bewegingen zijn dan vaak minder prettig. In het water kun je echter vrijwel alle bewegingen probleemloos maken door de opwaartse kracht van het water. Er is dan ook niets ontspannender om tijdens je zwangerschap te gaan zwemmen. Ook in het water wil je er natuurlijk op je mooist uitzien.

Kooptips voor zwangerschapsbadmode

Om ervoor te zorgen dat je goede zwangerschapsbadmode aanschaft zijn hieronder een aantal kooptips voor je op een rijtje gezet:

 • Wanneer je het fijn vindt om je buik te laten zien, dan is een zwangerschapsbikini een goede keuze voor jou. Let dan wel op met felle zon op je gevoelige huid van je buik. Zeker wanneer je striae hebt tijdens je zwangerschap is dat belangrijk, want deze huid verbrandt extra snel.
 • Wanneer je je prettiger voelt bij meer bedekking is een zwangerschapsbadpak een goede keuze. Sommige zwangerschapsbadpakken hebben daarbij extra ingebouwde ondersteuning voor je borsten.
 • Voor de vrouwen die twijfelen is er nog een optie: een zwangerschapstankini. Dit is een kruising tussen een badpak en bikini. Een zwangerschapstankini is charmant en je kunt kiezen of je je buik aan de wereld toont of toch liever afschermt.
 • De maatvoering van zwangerschapsbadmode houdt rekening met je steeds dikker wordende buik. Wanneer je positiebadmode aanschaft, koop je dit dus gewoon in dezelfde maat als je gewone maten. Ga wel na of je een meegroei badpak of bikini koopt en of je borsten wellicht een cupmaat meer nodig hebben.

Bekende merken zwangerschapsbadmode

Wil je weten welke merken er van zwangerschapsmode zijn en waar deze merken voor staan? Hieronder vind je een overzicht:

 • Anita maternity: Anita heeft meerdere collecties, waaronder Anita maternity. Anita biedt zwangere vrouwen en borstvoedende moeders trendy lingerie, waaronder zwangerschapsbeha’s en voedingsbeha’s, nachtkleding en badmode met een bijzondere pasvorm, design en functie. tijdens de zwangerschap. Kwaliteit staat voorop voor Anita maternity. Ook biedt Anita maternity een ruime keuze uit elastische en verstelbare zwangerschapsbeha’s en voedingsbh’s.
 • Amoralia: Amoralia ontwerpt enkel kleding, badkleding en lingerie voor de zwangere en borstvoedende vrouw. De ontwerpers van Amoralia weten exact waar je als (aanstaande) moeder in deze bijzondere tijd behoefte aan hebt. De collectie van Amoralia bestaat uit stijlvolle, comfortabele zwangerschaps- en voedingslingerie, positiebadkleding, zwangerschapsnachtkleding en schitterende kraamoutfits.
 • Cache Coeur: Cache Coeur biedt jou als (aanstaande) moeder prachtige zwangerschapslingerie en badmode. Omdat je lichaam en borsten tijdens je zwangerschap en na de bevalling veranderen is het belangrijk dat je het juiste zwangerschapsondergoed draagt. De aanschaf van een zwangerschapsbeha of voedingsbeha is een keuze die zorgvuldig gemaakt moet worden. Zwangerschapslingerie van Cache Coeur geeft je voldoende ondersteuning en zit comfortabel en kan ook meegroeien tijdens je zwangerschap.
 • PregO: Het Amerikaanse merk PregO is de specialist in badmode voor zwangere vrouwen. PregO heeft prachtige zwangerschapstankini’s die je zwangere buikje beschermt tegen de zon en goede steun biedt aan je borsten. De badmode van PregO is goed betaalbaar. De positiebadmode van PregO is gemaakt van de mooiste stoffen, heeft bijzondere details en kent een trendy vormgeving.
 • Made in Femmes: Made in Femmes Made in Femmes heeft een exclusieve collectie aan zwangerschapslingerie en zwangerschapsbadmode. De voedingsbh’s, zwangerschapsbh’s, voedingstops en positiebadmode is prachtig afgewerkt met veel kleine details. Ook is de lingerie en badmode van Made in Femmes vervaardigd van de meest luxe stoffen.
Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email