Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Bevalling

Onder het sub thema ‘Bevalling’ worden verschillende vragen beantwoord over je bevalling. Hierbij komt onder meer aan bod hoe de bevalling begint (wat de eerste tekenen van de bevalling zijn) en hoe je je hier op kunt voorbereiden, hoe je je kunt voorbereiden op een ziekenhuis- of thuisbevalling, wat er gebeurt als je bevalling wordt ingeleid, wanneer je de de verloskundige of arts dient te waarschuwen, hoe de bevalling verloopt en tenslotte wat de rol is van je partner tijdens de bevalling.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email