Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Het Mama Event

NaamloosOp 2 november vindt alweer de derde editie van Het Mama Event plaats. Het Mama Event staat voor een bijzonder beleving voor zwangeren en mama’s en heeft alles in huis gehaald om je zwangerschap en het moederschap optimaal te beleven. In een gezellige sfeer wordt er informatie gegeven, geïnspireerd, geadviseerd en kun je naar alle hartenlust shoppen.

Je bent van harte welkom met je partner, moeder, zus, vriendin, oma, nicht en natuurlijk je kind(eren). Er zijn ook allerlei activiteiten georganiseerd voor je kind(eren).

 

Wanneer: 2 november 2014

Waar: Amstelveen

Meer informatie op : http://www.mama-event.nl/

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email