Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Ouders Natuurlijk Beurs

NaamloosIn 2014 wordt er opnieuw een Ouders Natuurlijk Beurs georganiseerd. Deze beurs is voor (aanstaande) ouders die interesse hebben in natuurlijk en bewust leven. Denk dus aan woorden als natuurlijk, biologisch, samen en duurzaam. Op de beurs vind je diverse kramen om te winkelen, allerlei zalen met lezingen en workshops om je te laten informeren en inspireren en dat in een rustig en ontspannen atmosfeer. Ook kinderen vermaken zich hier opperbest, omdat er zowel binnen als buiten diverse activiteiten zijn georganiseerd op het gebied van natuur, muziek en creatief bezig zijn.

Wanneer: 14 juni 2014

Waar: Golden Tulip Arnhem-Doorwerth

Meer informatie op : www.oudersnatuurlijk.nl

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email