Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 34

Week 34

Lengte van je baby: 42,5 centimeter

Gewicht van je baby: 2250 gram

In week 34 ligt je baby in de definitieve houding. De meeste baby’s liggen in de baarmoeder met hun hoofdje naar beneden. Ongeveer drie procent van de baby’s ligt aan het einde van de zwangerschap in een stuitligging, hierbij liggen de billetjes naar beneden. Omdat aan een bevalling met een stuitligging risicovol is, wordt in veel gevallen gekozen voor een keizersnede. Je verloskundige zal echter eerst proberen je baby nog te draaien.

Vanaf deze week heb je recht op zwangerschapsverlof. Het is aan jou om in deze week of over twee weken met verlof te gaan. Je kunt namelijk kiezen om 6 of 4 weken voor je uitgerekende datum te stoppen met werken.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email