Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 35

Week 35

Lengte van je baby: 43,5 centimeter

Gewicht van je baby: 2500 gram

Rond week 35 raakt de bovenkant van je baarmoeder je ribbenboog, wat niet heel fijn kan voelen. Omdat je baby met zijn hoofdje in je bekkenholte ligt, zal je blaas verschuiven en zul je vaker moeten plassen. Je baby zal vanaf week 35 steeds dieper in je bekkenholte zakken, ter voorbereiding op de bevalling. Wanneer het hoofdje van je baby achter het schaambeen vast zit is je baby ingedaald. Als je zwanger bent van je eerste kindje moet je baby bij week 37 ingedaald zijn. Bij een volgend kindje kan het indalen later gebeuren. Soms gaat het indalen gepaard met indalingsweeën. Die voelen als een stekende pijn in je liezen of kramp in je onderbuik.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email