Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 37

Week 37

Lengte van je baby: 46,5 centimeter

Gewicht van je baby: 3100 gram

Omdat het einde van de zwangerschap in zicht is bezoek je op dit moment de verloskundige elke week. Jij en je baby worden heel goed in de gaten gehouden. Ook je bloeddruk wordt gecontroleerd. Een te hoge bloeddruk kan namelijk duiden op een beginnende zwangerschapsvergiftiging. De eerste weeën kunnen zich vanaf nu aankondigen. Toch kan het ook nog een aantal weken duren. De eerste weeën beginnen met kleine krampen of steekjes. Wanneer de steken pijnlijker worden, langer gaan duren en regelmatige worden komt de baby eraan.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email