Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 39

Week 39

Lengte van je baby: 49 centimeter

Gewicht van je baby: 3300 gram

In week 39 is je baby voldragen en je baby ligt klaar voor de baarmoedermond om ter wereld te komen. Het merendeel van de baby’s wordt tussen week 38 en week 42 geboren. Je baby zal vanaf nu niet veel meer groeien, ongeveer nog 20 tot 30 gram per dag. Nog even en je zult afscheid nemen van je dikke buik. Sommige vrouwen vinden dat heel prettig, terwijl andere vrouwen stiekem hun dikke buik zullen missen. Je bevalling komt nu heel dichtbij en dat kan er misschien voor zorgen dat je gespannen bent. Heb vertrouwen. Omdat een bevalling vermoeiend is, is het slim om nu nog zoveel mogelijk rust te pakken.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email