Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 3

Week 3

Lengte van je baby: 0,1 millimeter

Gewicht van je baby: 0 gram

In week 3 smelten de eicel en de zaadcel samen. De eicel en zaadcel zullen zich gaan delen en gaan op weg naar de baarmoeder. Na een paar dagen zal de bevruchte eicel in je baarmoeder zijn aangekomen en zich innestelen. Je lichaam zal in week 3 ook verschillende hormonen gaan aanmaken om het vruchtje te beschermen.  Na de innesteling van het vruchtje wordt het hormoon HCG (Humaan Chorion Gonadotrofine ) aangemaakt. In de eerste tien weken van je zwangerschap zal de hoeveelheid HCG in je urine steeds verder stijgen. Wanneer de waarde HCG hoog genoeg is in je urine, zal een zwangerschapstest positief uitwijzen. Vanaf het moment van de bevruchting staat al vast of je baby een jongen of een meisje wordt.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email