Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 8

Week 8

Lengte van je baby: 2 centimeter

Gewicht van je baby: 0 gram

In week 8 zijn de armpjes en beentjes inmiddels van elkaar te onderscheiden en beginnen deze ook echt meer op armpjes en beentjes te lijken. Je baby heeft alleen nog geen vingers, de handjes lijken nu nog meer op zwemvliesjes. Het hartje klopt, zeker al zestig maal per minuut. Verder zijn er nu oogjes waarbij de iris en oogleden nog ontbreken. Je baby kan er nog niet mee kijken. Zijn maagje produceert maagsappen en de lever maakt bloedcellen aan.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email