Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 25

Week 25

Lengte van je baby: 32,5 centimeter

Gewicht van je baby: 650 gram

Vanaf week 25 zul je de verloskundige vaker gaan bezoeken. Was het eerst nog één keer in de 4 weken, nu is het één keer in de 3 weken. Je kunt nu soms last hebben van harde buiken. Een onprettig gevoel dat veroorzaakt wordt doordat de spieren van je baarmoeder trekken en soms even samenspannen.

Je baby voelt hier gelukkig weinig van. Harde buiken kunnen zomaar ontstaan, maar ook wanneer je iets te druk bent geweest. Probeer daarom goed te blijven ontspannen en voldoende rust te nemen.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email