Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Waar let ik op bij het kopen van baby broekjes?

Baby broekjes zijn er in veel variaties te koop voor je kleine mannetje of meisje. Gevoerd of niet gevoerd, uni kleuren of met schattige prints. Volop keuze dus.

Om ervoor te zorgen dat je een goed baby broekje aanschaft zijn hieronder een aantal kooptips voor je op een rijtje gezet:

  • Koop een baby broekje altijd op de groei. Het is aan te raden ervoor te kiezen om nieuwe baby broekjes standaard minimaal een maat te groot te kopen. Je baby groeit namelijk erg hard en voordat je er erg in hebt, past je nieuw aangeschafte baby broekje al niet meer.
  • Koop voor je pasgeboren baby verder geen baby broekjes in maat 50, want baby’s met lange benen passen er dan al direct niet meer in.
  • Voor pasgeboren baby’s is het handig om baby broekjes met een voetje eraan te kopen, aparte sokjes vallen namelijk steeds af.
  • Zorg voor een variatie aan materialen in baby broekjes, zodat je voor elke temperatuur iets  hebt wat past. Een diversiteit aan kleuren is handig bij het combineren van de baby broekjes met de truitjes of shirts van je baby.
  • In het begin zul je vooral veel baby broekjes kopen in zachte stoffen, fijn voor het tere babyhuidje. Wanneer je kindje meer zal gaan bewegen, zul je veel meer uitkijken naar een baby broekje van een soepele kwaliteit voor je kindje.

Ben je niet op zoek naar een specifiek merk voor je baby broekjes of wil je verschillende merken vergelijken, bekijk hier dan alle merken baby broekjes.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email