Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Hoe Krijg Je Je Tweede Kind Eerst?

Het boek Hoe Krijg Je Je Tweede Kind Eerst? van Kerry Colburn & Rob Sorensen is een heerlijk boek voor aanstaande ouders, wat ouders van twee of meer kinderen liever eerder hadden willen lezen. Het boek biedt 100 tips om om ontspannen om te gaan met je eerste kind.

Waar ouders bij hun eerste kind de neiging hebben helemaal op te gaan in het regelen van een gestructureerde, beheerste en risicoloze omgeving voor het kind, zullen ouders van twee of meer kinderen bevestigen dat alles gemakkelijker verloopt na de geboorte van het tweede kind. Ervaren ouders geven in dit boek daarom hun beste en bemoedigende adviezen aan jonge ouders met een eerste kind. Dit zowel in de periode tijdens de zwangerschap als het eerste levensjaar van de baby. En met flink wat humor en relativeringsvermogen.

Zo staan er in het boek adviezen over het maken van keuzes rond de bevalling, borstvoeding, slapen, reizen, huilen en vooral over hulp vragen en het vinden van rust en ontspanning, wat de meeste ouders pas vinden bij hun tweede of derde kind.

Kerry Colburn en Rob Sorensen zijn zelf ook ervaren ouders en hebben naast Hoe Krijg Je Je Tweede Kind Eerst? ook gerelateerde boeken geschreven over opvoeding.

 

Waar is dit boek verkrijgbaar?

Hoe Krijg Je Je Tweede Kind Eerst? is hier verkrijgbaar.

Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van de leestip Hoe Krijg Je Je tweede Kind Eerst? onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter en Facebook om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email