Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Borstvoeding doe je zo!

Het boek Borstvoeding doe je zo! begeleidt moeders tijdens de hele borstvoedingsperiode: van aanleggen van je baby tot het vinden van een juiste houding. Het beschrijft de eerste voedingen en geeft praktische tips die je helpen deze en de volgende voedingen succesvol te geven. Het resultaat is dat de borstvoeding een onderdeel wordt van je dagelijkse routine.

Het boek gaat echter over meer dan alleen borstvoeding geven. Het behandelt ook de aspecten eromheen, zoals voeden en slapen, kolven, leren drinken uit een flesje, borstvoeding combineren met een baan, de overgang op vast voedsel, omgaan met een onrustige baby en nog veel meer. Daarnaast lees je hoe mooi het contact verloopt tussen moeders met hun baby tijdens het voeden.

Waar is dit boek verkrijgbaar?

Het boek Borstvoeding doe je zo! kun je hier bestellen.

Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 2 exemplaren van de leestip Borstvoeding doe je zo onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter en Facebook om kans te maken op een van de 2 exemplaren!

Meer over de schrijfster

De schrijfster van het boek, Debby Mendelsohn, is psycholoog, moeder van zes kinderen en ervaringsdeskundige met meer dan 13 jaar ervaring in het geven van borstvoeding.. Eerder schreef zij ook Zindelijk maken is kinderspel. Wij stelden haar zelf ook nog een aantal vragen:

Wat is de aanleiding geweest voor jou om “Borstvoeding doe je zo!” te schrijven?

Er bestond nog geen lekker compact leesbaar boek waarin alles staat wat je moet weten om met succes borstvoeding te geven. Niet alleen de eerste paar weken, maar ook de maanden daarna.

Elke vrouw moet natuurlijk zelf beslissen hoe lang zij borstvoeding wil geven. Wel is het essentieel dat je de juiste informatie hebt. Wanneer je dan stopt, stop je omdat jijzelf wil, niet omdat het niet gelukt is.

Voor mijn eigen kinderen én voor iedereen die wil dat de borstvoeding lukt heb ik dit boek geschreven.

Wat kunnen we lezen in het boek Borstvoeding doe je zo?

In dit boek staat alles wat ik graag voordat ik mijn eerst kind kreeg had geweten om de borstvoeding te laten slagen. Daarnaast staat er veel informatie in die nuttig is om te weten tijdens de eerste jaren met je baby. Je kunt hierbij denken aan: Hoe help je je baby in- en door te slapen?; Hoe verminder je het huilen van je baby? en natuurlijk: Hoe combineer je het geven van borstvoeding met een baan buitenshuis.

Wat doe je naast het schrijven nog meer in de begeleiding van ouders bij het geven van borstvoeding?

Op het gebied van borstvoeding geef ik workshops: Borstvoeding doe je zo, aan zwangere vrouwen. Op het gebied van het helpen zindelijk worden van kinderen geef ik aan pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven trainingen Zindelijk maken is kinderspel en aan ouders workshops: Zindelijk maken is kinderspel.

Daarnaast kunnen professionals en ouders bij mij terecht voor advies op het gebied van zindelijkheid en borstvoeding met skypeconsulten, een telefoonconsult of emailconsult.

Geïnteresseerden voor informatie over borstvoeding, een workshop of consult zie: www.borstvoedingdoejezo.nl

Geïnteresseerden voor informatie over zindelijkheid, een workshop of consult zie: www.spelendzindelijk.nl

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email