Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Stroller die opgevouwen in een handtas past

Wanneer je een ouder bent, kan een buggy zowel een zegen als een vloek zijn, vooral wanneer je ermee op reis moet.

Natuurlijk, een buggy maakt het makkelijker om je kleine met nog 50 baby artikelen van a naar b te kunnen vervoeren. Maar buggies zijn een nachtmerrie als het gaat om ze mee te krijgen in vliegtuigen en het openbaar vervoer. Of om ze op te bergen in je comfortabele, maar kleine appartement.

Daarom is er nu de Pockit, van babyaccessoires merk Goodbaby: een minimalistische buggy die al deze problemen probeert op te lossen. De Pockit laat zich opvouwen tot de kleinste buggy ter wereld (30 x 18 x 35 cm met een gewicht van 4,3 kg) en is daarmee de meest ideale reisbuggy ooit. Vergelijkbaar met de omvang van een koffietafel boek. En is zo klein genoeg om onder je vliegtuigstoel te plaatsen en past zelfs in een grote handtas. Volgen Goodbaby is de buggy sterk genoeg om kinderen te vervoeren ouder dan 6 maanden tot een gewicht van ca 25 kilo.

 

Dat de Pockit van Goodbaby tot een klein formaat opgevouwen kan worden is 1 positief punt van het design. Wat hiernaast positief is aan de buggy is dat de buggy ook snel en makkelijk weer uitklapt in slechts 3 handelingen. Verder kun je ervoor kiezen om de buggy tot een iets groter formaat op te vouwen, zodat het uitklappen in minder handelingen kan.

Het design van Pockit werd in 2014 geïntroduceerd en won hiermee de iF Gold Award en is hier verkrijgbaar bij de Zwanger & Ouder shop. De buggy is met circa EUR 239,- wat duurder dan de gemiddelde buggy. Voor ouders die veel onderweg zijn en graag reizen, is dit echter een hele goede koop.

Koop deze bijzondere buggy hier:

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email