Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Kraammarkt

kraammarktZaterdag 1 juni 2013 vindt van 10.30 tot 15.30 uur de kraammarkt plaats in het Wilhemina Ziekenhuis Assen, waarvan de exacte locatie Europaweg-Zuid 1 is.

Dit is alweer de 7de keer dat dit evenement plaatsvindt. Het betreft de grootste kraammarkt die in het noorden van Nederland plaatsvindt.

Op de kraammarkt zijn onder meer leuke verkoopstands van babykleding en kadootjes, kinderopvang- en kraamorganisaties en (borst)voedingsdeskundigen en zwangerschapscursussen aanwezig.  Verder zijn er ook stands met diverse producten voor zwangeren, jonge moeders en baby’s en voor (toekomstige) vaders, opa’s en oma’s.

Voor meer informatie kun je terecht op de website http://www.kraammarktwza.nl/

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email