Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 42

Week 42

Lengte van je baby: 52 centimeter

Gewicht van je baby: 3600 gram

Als je in week 42 nog zwanger bent, zal de huidsmeer van het huidje van je baby opgelost zijn en zal hij een droog huidje hebben wanneer hij geboren wordt. Wanneer je baby ouder dan 42 weken is, zul je worden doorverwezen naar de gynaecoloog.  Er zal een echo gemaakt worden van je baby waarbij naast de hartslag, ook de hoeveelheid vruchtwater gecontroleerd wordt. Op basis van deze echo wordt er besloten om nog even te wachten of de bevalling kunstmatig op te wekken. Wanneer je daadwerkelijk meer dan 42 weken zwanger bent zal de bevalling worden ingeleid.  Dit gebeurt altijd in het ziekenhuis. Je baby zal eindelijk geboren zijn, een hele bijzondere gebeurtenis, waarna vanaf dat moment de kraamtijd aanbreekt.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email