Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!

Leestip

  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »

Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

Week 10

Week 10

Lengte van je baby: 4,5 centimeter

Gewicht van je baby: 5 gram

In week 10 wordt de placenta ontwikkeld die via een navelstreng verbonden is met je baby. Je baby wordt gevoed via de navelstreng. Je baby begint steeds meer een klein mensje te worden. Deze week ontstaan er ook zijn kaken en melktandjes. Soms krijgt de je baby ook wat haar op het hoofdje. Rond deze week heb je de eerste afspraak bij een verloskundige, voor je eerste echo. Soms kan de verloskundige het hartje van je baby al horen kloppen, soms kan dat pas wat later. In deze week kun je ophouden met het slikken van foliumzuur, omdat het ruggenmerg en de hersentjes inmiddels zijn aangemaakt. Blijf echter zo goed mogelijk op je voeding letten tijdens je hele zwangerschap.

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email