Win de leestip!

Zwanger en ouder verloot 3 exemplaren van Kinderboekenweek Gouden penseel boek "Fabeldieren" onder haar trouwe lezers en lezeressen. Volg ons op Twitter  en Facebook  om kans te maken op een van de 3 exemplaren!
Leestip
  • Fabeldieren

    Fabeldieren

    Fabeldieren van Ludwig Volbeda heeft dit jaar het Gouden Penseel 2019 gewonnen van de Kinderboekenweek. Het juryrapport luidt: “Dit boek nam direct al een bijzondere plek in op de jurytafel. Het grote formaat met de grote kop op de voorzijde maakt meteen nieuwsgierig. Over draken, eenhoorns, griffioenen en nog veel meer. Laat maar zien dan! […]  Lees verder »
Nieuwsbrief

Evenementen

    Geen evenementen

100% Mama event

100%mamaZaterdag 19 en zondag 20 oktober 2013 vindt in Ahoy Rotterdam het 100% Mama event plaats. Het betreft een lifestyle event voor (aanstaande) moeders en kind(eren) van 0 t/m 10 jaar oud. Kernwoorden van het evenement zijn: werken, ontspanning, plezier en genieten mèt en zonder kind. Waarbij het motto is: alles is te combineren en even belangrijk.  Je bent moeder, maar ook partner, vriendin, zus, dochter & carrièrevrouw.

Omdat de moderne (aanstaande) moeder volgens 100% mama weliswaar brede interesses heeft, maar vaak beperkt de tijd, biedt het 100% Mama event de mogelijkheid geboden om in één dag te winkelen bij de leukste shops, inspiratie op te doen voor een bijzondere vakantie, de beste cocktail ooit te drinken, innovatieve gadgets te scoren en tips en trucs te krijgen met betrekking tot koken, beauty en opvoeding. Ook voor je kind(eren) zijn er veel allerlei activiteiten mogelijk.

Voor meer informatie kun je terecht op de website http://www.mamaevent.nl/

 

Leuk of Interessant? Deel het!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email